Bli medlem

Vill du bli också medlem?

Ett ypperligt sätt att

  • lära känna nya vänner
  • få tips om vårt närområde och
  • möjlighet att delta i alla de evenemang som Scand´Oc erbjuder.

Medlemsavgiften är 20 €/person och år. Vårt verksamhetsår löper från 1 maj till 30 april, men medlemsavgiften gäller löpande under 12 månader från betalningsdatum. Sedan får du ett mejl i god tid före förfallodagen, när det är dags att förnya ditt medlemskap.

Så här gör du!

Klicka på knappen (”Ja, jag vill bli medlem”) längst ned på sidan och fyll i dina uppgifter i formuläret. Är ni ett par registrerar ni var sitt konto. När du skickat formuläret får du en bekräftelse på att din anmälan är gjord med uppgifter om hur medlemsavgiften ska betalas samt en länk (Registrera betald medlemsavgift).
När du har betalat in medlemsavgiften använder du länken (Registrera betald medlemsavgift) där du kan ange information som gör att vi kan spåra rätt inbetalning till ditt användarkonto. Du får sedan en bekräftelse från vår medlemsansvarige om att du nu är medlem i Scand´Oc Club.

Hjärtligt välkommen!

För ytterligare information eller andra frågor gällande föreningen eller hemsidan är du välkommen att skicka ett meddelande. Gå till kontaktsidan och välj ärende i formuläret.

När du blivit medlem kommer du åt all medlemsinformation på vår hemsida och du får våra nyhetsbrev (e-medlemsbrev) direkt i din mejl. Skulle du däremot inte vilja få nyhetsbreven längre kan du klicka på en länk i nyhetsbrevet för att avanmäla dig. Tänk på att du då missar informationen som skickas ut om våra aktiviteter med mera. Du kan dock alltid aktivera e-medlemsbrevet igen i ditt medlemskonto.

Vill du även bli medlem på föreningens Facebook-sida kan du klicka på Facebook-ikonen längst ner på sidan. Där kan du göra en medlemsförfrågan som vi sedan godkänner.