Vil du vaere medlem?

Vil du være medlem?

En ypperlig måde

  • at lære nye venner at kende
  • få tips om vort nærområde og
  • mulighed for at deltage i alle de begivenheder, som Scand’Oc tilbyder.

Medlemsafgiften er 20€/person pr. år. Vort virksomhedsår løber fra 1. maj til 30. april, men medlemsafgiften gælder i 12 måneder fra betalingsdatoen. Senere får du en mail i god tid før forfaldsdagen, når det er tid at forny dit medlemsskab.

Klik ”Ja, jeg vil være medlem” og indfør dine oplysninger i formularen. Er I et par, skal I udfylde hver sin formular. Når du har sendt formularen, får du en bekræftelse på, at ansøgningen er indgivet, og oplysninger om, hvordan medlemsafgiften skal betales. Når du har betalt medlemsafgiften, får du fra vor medlemsansvarlige en bekræftelse på, at du nu er medlem af Scand’Oc Club.

Når du er blevet medlem, vil du få al medlemsinformation på vores hjemmeside, og du får vore nyhedsbreve direkte i din mail (E-medlemsbrev). Skulle du derimod ikke ville have nyhedsbrevene længere, kan du klikke på et link i nyhedsbrevet for at afmelde dig. Tænk på, at du så går glip af den information, der sendes ud om vore aktiviteter med mere. Du kan altid aktivere E-medlemsbrevene igen i din medlemskonto.

Vil du blive medlem på foreningens Facebook-side, kan du gå ind på Facebook og opsøge Scand’OcClub. Der kan du foretage en medlemsforespørgsel, som vi derefter godkender.

Hjertelig velkommen!

For yderligere information eller andre spørgsmål om foreningen, kontakt den medlemsansvarlige  på mail.

Har du spørgsmål om hjemmesiden, kontakt Daphne Hood. Du kan også kontakte Kerstin Eimer