Petanque-turnering 24 september

Här kommer några bilder från säsongens första petanquedag  i Tourbes 24 september. Det blev en mycket trevlig tillställning med många skratt. Efteråt lunch på Restaurang La Maison tvärsöver gatan. Nästa gång är den 8/10 kl. 11:00. Sedan kör vi varannan lördag hela hösten, samma tid o plats.

Klubben behöver en person som kan ta på sig ”ägarskapet” till evenemanget framöver. Detta betyder inte att hon/han måste vara på plats själv varje gång utan snarare vara kontaktperson och som också har koll på att banan och restaurangen är öppna, liksom att se till att det finns någon som leder tävlingen de aktuella dagarna. Det är en stor fördel att finnas i Tourbes eller i närheten. Kontakta Tomas Karlehag eller Claes Lindberg om detta.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s